studio en winkel
zaagmolenkade 40
3035 KA Rotterdam

open
dinsdag op afspraak
woensdag – zaterdag 11.00 – 17.00

In een leuke buurt in Rotterdam vind je onze studiostore waar we onze eigen leren tassencollectie O* maken en verkopen en verschillende ontwerpers vertegenwoordigen. Eenvoud, kwaliteit en oog voor detail zijn sleutelwoorden in onze collectie met tassen, sieraden, accessoires en verrassende cadeaus.

O* leren tassen
In de online shop – ‘O* collection‘ – vind je diverse modellen van onze tassen. Elke tas is te bestellen in het leer en de kleur van je keuze. Wij hebben veel leerhuiden in onze winkel in Rotterdam hangen en mocht je niet langs kunnen komen, dan kunnen wij u ook een aantal leermonsters per post toesturen. Voor het leer maken wij vaak gebruik van singles, restjes en samples waardoor deze uniek zijn en niet meer na te bestellen zijn. Wanneer je op zoek bent naar een specifieke leersoort of kleur, kunnen wij deze voor je vinden. Wil je meteen een tas? Wij hebben ook tassen op voorraad.

labels o.a.
Baggu (USA), Susan Bijl (NL), Tinne+Mia (NL), Talking walls (BE), Bufandy (NL), La femme garniture (BE), Siwa (JP), Atelier Vague (DE), Nolda Vrielink (NL), 17Stephanie Schneider (BE), SusiCala (SP), Collegién (FR).

olgakorstanje-videostill-1

over Olga Korstanje
Olga Korstanje studeerde mode, volgde de kunstacademie in Den Bosch en de Rijksacademie in Amsterdam. Ze heeft gewerkt als kunstenaar en bij een aantal ontwerpbureaus. In 2008 startte ze haar tassenlabel O*. In 2011 opende ze haar atelierwinkel in Rotterdam.

Updating…
  • No products in the basket.