studio en winkel
zaagmolenkade 40
3035 KA Rotterdam

open
dinsdag op afspraak
woensdag – zaterdag 11.00 – 17.00

In een leuke buurt in Rotterdam vind je onze studiostore waar we onze eigen leren tassencollectie O* maken en verkopen en verschillende andere ontwerpers vertegenwoordigen. Elke tas is te bestellen in het leer en de kleur van je keuze. Wij hebben veel leerhuiden in de winkel in Rotterdam hangen en op verzoek kunnen wij je ook een aantal leermonsters per post toesturen.

O* leren tassen

In onze ‘O* collection‘, vind je een breed scala aan tassenmodellen. Elke tas is beschikbaar in het leer en de kleur van jouw keuze. In onze winkel in Rotterdam hebben we een uitgebreide collectie leerhuiden. Kun je niet langs komen? Dan sturen we je graag een aantal leermonsters per post.

Voor ons leer gebruiken we vaak singles, restjes en samples, wat elke tas uniek maakt en niet reproduceerbaar. Ben je op zoek naar een specifieke leersoort of kleur? Wij kunnen die voor je vinden. Wil je direct een tas? We hebben ook tassen op voorraad.

labels o.a.
Baggu (USA), Susan Bijl (NL), Tinne+Mia (NL), Talking walls (BE), Bufandy (NL), La femme garniture (BE), Siwa (JP), Atelier Vague (DE), Nolda Vrielink (NL), 17Stephanie Schneider (BE), SusiCala (SP), Collegién (FR).

olgakorstanje-videostill-1

over Olga Korstanje
Olga Korstanje studeerde mode, volgde de kunstacademie in Den Bosch en de Rijksacademie in Amsterdam. Ze werkte als kunstenaar en bij diverse ontwerpbureaus. In 2008 lanceerde ze haar tassenlabel O*. Drie jaar later, in 2011, opende ze haar atelierwinkel in Rotterdam.

Updating…
  • No products in the basket.